Zelf workshops geven?

BEN JIJ EEN KEI IN HET GEVEN VAN WORKSHOPS?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Of je nu een expert bent op het gebied van bloemstukken maken, tassen pimpen, arm breien, kleedjes haken, sieraden maken, servies verven, nagels zetten, kinderworkshops geven of ieder ander creatief briljant idee....wij stellen Old Castle graag ter beschikking! Je kan op twee manieren met ons samenwerken. Onze sfeervol ingerichte ruimte is geschikt voor het geven van workshops met maximaal 20 personen  Wij vinden het super leuk als jij onze ruimte weet te vullen met creatievelingen. Maar het kan ook anders! Wij willen jou ook inhuren als workshop-expert en zorgen in dat geval zelf voor een ruimte vol gezellige cursisten. Net wat voor jou het meest prettig is dus!

Enthousiast? Neem voor meer informatie gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden!

Woensdag 10 - maandag 15 - maandag 22 & dinsdag 30 oktober
Etiquette& de Butler causerie
Eerste thema avond : Etiquette & de Butler
Aanhoor en observeer de butler. Ik zal je tonen dat integriteit & karakter, zakelijk & privé, van wezenlijk belang zijn.
Aangevuld met leuke anekdotes, wist-je-datjes & zoveel meer.
Schrijf je tijdig in, plaatsen zijn beperkt, betaling geldt als deelname bewijs.
€ 30 - 2 fijne hapjes en een glaasje bubbels inbegrepen.
Kan je er niet bijzijn, geen nood, op woensdag 3 oktober herhalen we 't nog een keertje.
Iedereen van harte welkom. Graag, héél graag tot dan.
Lieve groet, Butler Beyst
butler.beyst@telenet.be - 0479 779 479
image-268467-IMG_20181003_185951.w640.jpg
Woensdag 24 oktober
Mandala stone painting
Ontdek de meditatieve kracht van het mandala stone painting. Met een paar eenvoudige technieken leren we je stenen beschilderen die leuk zijn als decoratie of om cadeau te doen. 

40€ per persoon. Geen voorkennis nodig. 14+. 
materiaal & extra's inbegrepen. 
Drankje en vesnaperingen zijn voorzien.

Inschrijven via info@studiolinkerhand.com of oldcastle-businesscenter.be

Tot dan!
Lieve groet,
Donderdag 25 oktober
image-268465-goed.jpg

woensdag 28 november

Mandala drawing door Southpaw - Studio Linkerhand
Je houdt van de schoonheid, de eenvoud van mandalas en zou ze graag zelf willen tekenen. Alleen ben je geen tekentalent... In deze workshop leer je stap voor stap hoe je eraan begint. 
Op het einde van deze workshop ga je met je zelfgetekende mandala naar huis en een karrevracht aan goesting om thuis verder te doen. Deze workshop is 14+, kost 40€ per persoon met alle materiaal inbegrepen. Inschrijven via info@studiolinkerhand.com of oldcastle-businesscenter.be.
woensdag 13 februari

Workshop kleding borduren met Eva
workshop *eigen kledij borduren* met eva 

Borduren is weer helemaal in! 

We zien de mooiste borduurcreaties op Instagram. Je kan er een mooie, eigen touch mee geven aan een kledingstuk. Uniek dus!

WAT

Je brengt een kledingstuk naar keuze mee waar geen stretch in zit. Denk bijvoorbeeld aan een licht jeansjasje, -hemd of broek, of een jurk in geweven katoen of linnen. Maar ook een keukenhanddoek of een zakdoek werkt prima.

Eva bekijkt samen met jou de haalbaarheid van je idee. Je krijgt een initiatie in een aantal basissteken en leert van haar hoe je te werk kan gaan. Ze begeleidt je tijdens de workshop op jouw ritme.

Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig. Op het einde van de workshop heb je verschillende steken onder de knie en heb je een ontwerp klaar. Heb je een grote tekening gekozen, dan kan je die thuis nog verder afwerken.

PRIJS
60 €

(je inschrijving is pas definitief na betaling/ het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen)


Wat krijg je hiervoor?

-gebruik van al het materiaal
-een borduurring
-hapje en een drankje

MEENEMEN
-een geweven kledingstuk/keukenhanddoek/zakdoek/kussensloop waarop je gaat borduren, iets waar géén stretch inzit, liefst niet te donker van kleur. 

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden is deze workshop voor maximum 12 deelnemers.

Eva Verbruggen heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze is een freelance handwerkster met een passie voor textiel, papier en natuur.

In haar webshop verkoopt ze haar eigen werk en ontwerpt voor creatieve bedrijven en magazines (Veritas, Libelle, Nest)

In "Het atelier van eva v." organiseert en geeft ze workshops waarbij iedereen zich direct op z'n gemak voelt én tegelijkertijd iets moois maakt zonder te sporten.