0499 75 05 020499 75 05 02

De perfect uitgeruste locatie voor je werk event

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je werk event? In Lochristi ligt een absoluut pareltje: Old Castle Business Center, een volledig uitgeruste locatie in een verfijnde omgeving.

Aangenaam werken in een mooie locatie

Wil je graag met je team op een unieke plek samen brainstormen, een workshop volgen of een seminarie? En wil je in alle rust gebruik kunnen maken van alle faciliteiten? Dan is de Old Castle absoluut de locatie die aan al je verwachtingen kan beantwoorden. Onze ruimtes kunnen gehuurd worden voor 4 of 8 uur en zijn voorzien van alle comfort. Er is WIFI aanwezig, een beamer, een flipchart en de locatie is perfect gelegen op 10 kilometer van Gent in hartje Lochristi. Dankzij de vlotte bereikbaarheid én de ruime private parking is dit dé ideale plek voor een werk event.

Flexibele planning

Tijdens jouw event staat de benedenverdieping integraal ter beschikking. We hebben ook een mooi terras en een volledig aangelegde en afgesloten tuin. Je kan de catering zelf voorzien of een voorstel door ons laten uitwerken. Dranken worden altijd via ons afgenomen, catering is vrij te kiezen. Onze ruimtes kunnen ook buiten de kantooruren aangevraagd worden wat een absolute meerwaarde is wanneer je een netwerk event wil organiseren. Wens je graag meer informatie over onze locatie of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.